De bouw heeft je nodig. Jij hebt de primeur!

Word jij onze eerste BIMmer?

Wij bieden jou gratis een voltijdse opleiding om je klaar te stomen voor de job. Hierna loop je stage bij Limburgse topbedrijven om de praktijk in de vingers te krijgen. Zo ben je klaar voor je nieuwe job. Ga de uitdaging aan en krijg de kans om te werken in een BIM-pool. Hierbij kan je in verschillende bedrijven werken en kennis vergaren. Zo word jij de specialist die bij iedereen gegeerd is.

Virtueel bouwen in BIM

Met BIM bouw je 2 keer. 1 keer virtueel in de vorm van een 3D-model en 1 keer op de werf. Als BIMmer werk je samen met alle bouwpartners aan éénzelfde bouwmodel waarin alle informatie makkelijk terug te vinden is. Resultaat? Een betere samenwerking, meer efficiëntie, minder faalkosten en een hogere kwaliteit.

Toelatingsvoorwaarden

Deze opleiding is erkend door VDAB. Je kan de opleiding volgen als je ingeschreven bent als werkzoekende. Ook als pas afgestudeerde kom je voor deze opleiding in aanmerking.

Het dna van een BIMmer

Heb je interesse in de bouw? Wil je in de bouw iedereen dezelfde taal laten spreken? Spreekt een virtueel model tot je verbeelding? Dan is BIMmer iets voor jou.

Wij maken jou klaar voor de toekomst in slechts 5 maanden en bieden je een unieke plek in de bouw! Word jij één van onze 10 deelnemers?

Praktische info

Start opleidingstraject: 24 september 2018
Einde opleidingstraject: 1 maart 2019
Lesplaats: Bouwcampus, Wetenschapspark 33, 3590 Diepenbeek

INSCHRIJVEN

Ook bedrijven die interesse hebben in BIM nodigen we graag uit om contact met ons op te nemen: vince.feytongs@confederatiebouw.be.

Terug naar overzicht

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

september

z m d w d v z
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30