Herbekijk de webinar inzake het coronavirus en hoe ermee omgaan in de bouwsector!

Bouwbedrijven merken duidelijk de gevolgen van de verspreiding van het coronavirus. Opdrachten vallen weg en nieuwe opdrachten worden uitgesteld. Maar wat wordt er verwacht voor deze sector in tijden van corona?

Samen met onze structurele partner Mensura en de steun van Cevora, Confederatie Bouw Antwerpen, Confederatie Bouw West-Vlaanderen, Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant, organiseerden wij deze middag een webinar rond het Corona virus en hoe ermee omgaan in de bouwsector.

Via deze weg delen we graag de opname van de webinar, klik hier en herbekijk de webinar

Zie bijlage (onderaan) de presentatie ter aanvulling. Download hier een voorbeeldbrief

Blijf je nog met vragen zitten? Wij staan nog steeds dicht bij jou…

• Via de dagelijkse Bouwflash updates met alle heet-van-de-naald nieuws
  • Telefonisch en per mail. Contacteer onze juridische dienst:

Benny Courant | benny.courant@confederatiebouw.be | 011/30.10.34

Jochen Panis | jochen.panis@confederatiebouw.be | 011/30.10.32

Verschillende instanties volgen de situatie op de voet en delen de meest recente informatie

En last but not least, schrijf je in voor de vervolg webinar! Snel zijn is de boodschap.

oktober