VACATURE: Account Manager

Commercieel gedreven met affiniteit voor de bouwsector

Kennis. Innovatie. Toekomst.

Dat is waar Confederatie Bouw Limburg voor staat en wat ze uitdraagt in haar activiteiten, projecten en opleidingen.

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die passie heeft voor de bouwsector met een neus voor interessante prospects! Ze benaderen en overtuigen van onze kracht en  meerwaarde is jouw dada.

Ben jij die toffe, dynamische, innemende, flexibele collega?

In deze groeifunctie word je klaargestoomd om de nodige expertise op te doen zodat je de functie van Accountmanager geleidelijk aan, op een professionele manier, kan opnemen. Daarbij behoren de volgende domeinen tot jouw missie:

Je wil je dagelijks inzetten voor ...

• Je bent op termijn verantwoordelijk voor het uitbouwen en verdiepen van de relaties met onze leden in de regio Limburg.
  • Je bezoekt regelmatig de leden van de organisatie waarbij je je toespitst op een actieve dienstverlening.
  • Je bent de drijvende kracht achter de verhoging van het ledenaantal door actieve prospectie en promotie bij de aannemers.
  • Je neemt actief deel aan diverse netwerkevents met het oog op de verdere uitbouw van kwalitatieve contacten met de bouwaannemers.
  • Je zoekt de nodige sponsors voor netwerkevents.

Wat vragen wij?

• Je bent in het bezit van een professionele bachelor (bij voorkeur in een commerciële richting,…) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je kan vlot overweg met de meest courante softwaretoepassingen.
  • Jouw passie en drive voor de bouwsector zorgen ervoor dat je snel al de nodige informatie oppikt om de vragen van onze leden (sociaal, juridisch, bouwtechnisch …) te beantwoorden en/of hen door te verwijzen naar de juiste personen.
  • Je bent een resultaatgerichte doorzetter.
  • Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen.
  • Je ondernemingszin en teamgeest zitten je in het bloed en vormen de basis voor succesvolle contacten en relaties.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs attest B.

Return voor jou?

• De ruimte om zelfstandig te werken en je ervaring verder te ontwikkelen in een uitdagende en inspirerende omgeving
  • Een interessant takenpakket in een groei-functie, een competitief salaris en bijkomende extralegale voordelen.
  • Er wordt een uitgebreide en diepgaande on-the-job gerichte opleiding voorzien.
  • Werken bij een organisatie met een visie die hard inzet op toekomstmogelijkheden en nog volop aan het groeien is

Wil jij deze uitdaging aangaan?