Say no to stress: Workshop: Veerkracht verhogen

Inhoud

Doel: Enerzijds werknemers doen nadenken over de bronnen die ze al hebben om met moeilijke of nieuwe situaties (dagelijkse beslommeringen, nieuwe leidinggevende, wijziging functie,…) om te gaan. Anderzijds mogelijkheden aanbieden om deze bronnen te versterken en zo stress beter leren beheersen.

De workshop omvat volgende onderdelen:

• er wordt gestart met een korte vragenlijst om de huidige mate van veerkracht vast te stellen.
  • door het delen van ervaringen, interactie met de groep en het aanreiken van concrete oefeningen, krijgt men meer inzicht in het verhogen van de eigen veerkracht.
  • dit alles wordt vervolgens geconcretiseerd in een persoonlijk actieplan.

Praktisch?

• Duur:  2 x 4 uur
  • Uren van 09.00-12.00
  • Locatie: Confederatie Bouw Limburg, Wetenschapspark 33, 3590 Diepenbeek