De bouw heeft je nodig. Jij hebt de primeur!

Word jij BIMmer?

Wij bieden jou gratis een voltijdse opleiding om je klaar te stomen voor de job. Hierna loop je stage bij Limburgse topbedrijven om de praktijk in de vingers te krijgen. Zo ben je klaar voor je nieuwe job. Ga de uitdaging aan en krijg de kans om te werken in een BIM-pool. Hierbij kan je in verschillende bedrijven werken en kennis vergaren. Zo word jij de specialist die bij iedereen gegeerd is.

Virtueel bouwen in BIM

Met BIM bouw je 2 keer. 1 keer virtueel in de vorm van een 3D-model en 1 keer op de werf. Als BIMmer werk je samen met alle bouwpartners aan éénzelfde bouwmodel waarin alle informatie makkelijk terug te vinden is. Resultaat? Een betere samenwerking, meer efficiëntie, minder faalkosten en een hogere kwaliteit.

Toelatingsvoorwaarden

Deze opleiding is erkend door VDAB. Je kan de opleiding volgen als je ingeschreven bent als werkzoekende. Ook als pas afgestudeerde kom je voor deze opleiding in aanmerking.

Het dna van een BIMmer

Heb je interesse in de bouw? Wil je in de bouw iedereen dezelfde taal laten spreken? Spreekt een virtueel model tot je verbeelding? Dan is BIMmer iets voor jou.

Wij maken jou klaar voor de toekomst in slechts 70 dagen en bieden je een unieke plek in de bouw! Word jij één van onze 15 deelnemers?

Praktische info

Start opleidingstraject: 23 september 2019
Einde opleidingstraject: 27 januari 2019
Lesplaats: Bouwcampus, Wetenschapspark 33, 3590 Diepenbeek

INSCHRIJVEN

Bijkomende info

PDF BasisfolderBIM
Uitnodiging Infosessies

Ook bedrijven die interesse hebben in BIM

...nodigen we graag uit om contact met ons op te nemen: vince.feytongs@confederatiebouw.be.

Bouwbedrijven willen concreet aan de slag met BIM (Building information Modelling), maar vinden de juiste profielen niet. Via LIMBIM worden de juiste personen via een intensieve opleiding klaar gestoomd tot BIMmer. Hun meerwaarde, en die van BIM, willen we graag inschakelen in uw bedrijf.

Zet samen met ons de stap naar dit revolutionair, virtueel model waarbij gegevens tussen de verschillende partijen van een bouwproces eenvoudig worden uitgewisseld. Met als resultaat en betere samenwerking, meer efficiëntie, minder faalkosten en hogere kwaliteit.

Wilt u ook mee BIMmen? Word ook lid van de LIMBIM vzw.

Terug naar overzicht

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

mei

z m d w d v z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31