Transformatie Bouw Limburg

De snelle evolutie in de technieken, de internationale concurrentie en de veranderende woonnoden vergen een innovatieve transformatie van de bouwbedrijven. Met het unieke traject Transformatie Bouw Limburg geeft Confederatie Bouw Limburg de nodige impulsen voor de bedrijven om concreet aan de slag te gaan met deze uitdagingen.

Transformatie Bouw Limburg legt de focus op cruciale hefbomen voor de toekomstige ontwikkeling van de bouw. Het gaat om innovatieve bouwtechnieken, innovaties op niveau van energie-efficiëntie… maar ook om bedrijven van de toekomst. We gaan de uitdaging aan door alle bouwbedrijven slimmer te laten samenwerken met minder faalkosten en een betere kwaliteit. Deze vernieuwingen en uitdagingen worden omgezet worden naar praktijkgerichte inspiratiesessies, projecten en workshops.

Met Bouw Breekt Uit bouwen we bruggen en laten we bouwbedrijven proeven van innovatieve producten, diensten en methodieken uit andere sectoren en landen.

Om de transitie verder mogelijk te maken is kennisdeling een prioriteit en sensibiliseren en informeren absoluut noodzakelijk. We willen daarom de komende maanden nog meer gaan inzetten op communicatie en gerichte sensibilisatie/ inspiratie. We starten met deze website maar binnenkort mag je hier nog meer info verwachten. Op maat van het thema, op maat van de uitdaging, op maat van het bedrijf. Mis dit niet!

Transformatie Bouw Limburg, samen toekomst bouwen … Transformatie Bouw Limburg komt tot stand met de steun van EFRO, VLAIO en provincie Limburg.

www.transformatiebouwlimburg.be

Terug naar overzicht

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

mei

z m d w d v z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31