Installateurs

Fedelec en ICS zijn niet meer, maar niet getreurd! Uw vertrouwde beroepsorganisaties slaan de handen in mekaar en vormen voortaan Techlink. Door deze fusie tellen we bijna 3000 leden, waardoor onze vakfederatie de grootsteis in de sector. 

Techlink maakt deel uit van de Confederatie Bouw, dit is de grootste federatie voor de bouwsector in België. Samen met deze koepelorganisatie vertegenwoordigen we uw bedrijf op lokaal, gewestelijk, nationaal én Europees niveau. Techlink is daarnaast ook actief in heel wat organisaties binnen de installatie- en de bouwsector. We linken verschillende stakeholders met elkaar. Technici, fabrikanten, scholen en andere invloedrijke stemmen komen via Techlink onderling in contact.

Het aantal bedrijven dat zowel op de elektro-, als de HVAC- en de sanitairmarkt actief is, neemt steeds toe. Techlink sluit aan bij deze trend door alle technici uit deze sectoren te linken, zonder de kenmerken van elk beroep uit het oog te verliezen. In de sectorraden ‘Elektrotechniek’ en ‘HVAC & Sanitair’ komen de vakgebonden materies aan bod. Hierdoor vinden ook bedrijven die zich specialiseren in één vakgebied bij ons hun gading.

Kalender

Bekijk onze kalender en blijf op de hoogte van interessante evenementen en opleidingen. 

mei

z m d w d v z
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31